tisdag 30 mars 2010

all around

underbar bild! underbar vecka också.
nu har vi praktiserat i över en vecka, och det är verkligen dunder roligt. vi får styla hår i fyra timmar, bli lite sminkade ibland och bara chilla. det är faktiskt helt okej, ett jobb som jag lätt hade kunnat tänka mig!

i söndags spelade marcus match, då var hans papi och felicia och pernilla där.
pernillas mage är stenhårt nu alltså, bomb. hon skulle fött den 25e så hon har gått över tiden rätt rejält. vi ska dit på fredag, hade varit så kul om barnet kom då faktiskt!

vet inte varför jag sitter här och skriver nu för ska åka om en timma, så nu får jag rusa.
men jag skriver senare, jag ska iallafall försöka.
ha en underbar dag, (SOLEN ÄR FRAMME, MMMH!(H) )
pusspuss

torsdag 25 mars 2010


Hej babys
4e dagen på jobbet idag, men det känns bra. hade faktiskt kunnat tänka mig att jobba där heltid, det är verkligen ett sånt jobb man tycker det är kul att gå till!
nu sitter jag och marcus och kollar lyxfällan , jag är svettig och äcklig efter min träning..
imorgon börjar jag som vanligt tolv, (ÄLSKAAR TIDERNA!) sen slutar jag fyra, då ska jag hem och vara hemma hela kvällen :( min älskling ska på fest så jag får stanna hemma..

nu ska vi snart sussa. skriver imorgon.

LOVex

SILKEN SNYGGING!

du är det finaste som finns, det dyraste jag har!

onsdag 24 mars 2010

back to work

så härligt att jobba på ett sätt, när folk berämmer en så vill man bara mer. men det känns som att jobba inte riktigt är min grej faktiskt. jag känner verkligen att det är tråkigt, långtråkigt trots att jag har det ultimata stället att jobba på. men det kanske är för att jag jobbar gratis, hade jag fått cash för det hade jag nog tyckt att det var kul att gå till jobbet.

igår var min kära kollega Hannah magsjuk, och jag skojar inte, jag höll på att börja gråta.
att vara själv är veeeerkligen inte min grej. men nu måste jag rusa, ska göra mig fin till jobbet, haha. skriver ikväll. pussisar

måndag 22 mars 2010

RUBRIK


nu är min älskling på jätte dåligt humör för att IFK förlorade, givetvis går det ut över mig.
men men, det är bara att tycka synd om dom och hålla med dom! ;) dåliga förlorare .

ligger i sängen nu, marcus har ögonen på tv:n eftersom det är fotbollskväll på tvåan, (dränk dina sorger i ännu mer fotboll baby), och jag skriver på bloggen och hoppas fortfarande på att bli sveriges nästa Kissie.

känns verkligen hur bra som helst med APU:n(praktikplatsen) nu.. det är perfekt verkligen, kul, härliga människor och DEGIGT!
idag har vi fixat hår på typ 20 pers var, VAR!!! 40 pers, och det var bara mellan 12-16 när vi var där. hoppas verkligen vi får antingen smink, eftersom dom har egen kollektion eller kanske en eller två bilder tillsammans. hade varit wonder.

nu ska jag och marcus kolla boston tea party om 5 min, sen ska vi somna in natten till våran 1års dag. how big isn´t that? :D
ska spela match imorgon fick jag reda på. det var väl tajmat som fan? :)
skriver imorgon. godnatt barbies.

PUSS

first day at work



förlåt för dålig uppdatering, är mycket runt omkring nu.

kom iallfall precis hem, jag och hannah jobbade på the studio idag från 12-16.
det var riktigt roligt, vi fick göra jätte mycket och vi fick jätte mycket beröm. härligt!
förhoppningsvis om vi fortsätter såhär så får vi helg jobb , det hade varit peeeeeeerfekt.

imorgon har jag och min kära pojkvän ett år! vi ska inte göra något speciellt förutom bio. det ska bli mysigt! :D
vakna med honom imorgon också, och imorgon börjar jag klockan tolv, JIPPIE.
skriver ikväll när jag har min dator som står hos marcus, puss lovers

fredag 19 mars 2010

skönhets tips

Skönhetstips
Ögon-
Brukar du vakna med påsar under ögonen?
Håll en metallsked under kallt vatten och håll sedan skeden mot den pösiga delen i åtminstone en minut Ett annat tips är att lägga tepåsar med kamomill eller gurkbitar över dina ögon i ca 15 minuter och sedan skölja av det väl med kallt vatten.

Läppar-
Har du kanske sprickor på läpparna eller är dom torra?
Lägg till "läppborstning" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra läpparna mjukare.

Naglar-
Vill du få fräscha naglar?
På samma sätt som att ha ett vackert hår, kan vackra och friska naglar hjälpa dig att se vacker ut. Det finns inget bättre än se och veta hur vackra och fräscha naglar man har En handmassage ökar din blodcirkulation i händerna och hjälper till att få naglarna att växa snabbare. En vaxig läppbalsam kan vara väldigt effektiv även för naglar.
Förlåt, förlåt, förlåt.
vet inte varför jag inte tar mig tid, men jag har väl helt enkelt inte tid. det har varit otroligt mycket plugg denna veckan, så har inte hade datorn till mycket mer än plugg

Nästa vecka börjar våran APU, alltså prao. Jag och hannah fick på The studio, vi ska fixa hår och vara rätt aktiva, det känns bra! då börjar vi tolv varje dag och är lediga varje torsdag. då kommer jag nog inte ha så mycket bättre för mig än att uppdatera bloggen, så checka den då.

Nu sk vi snart ha datakunskap, alla i klassen är helt stissiga och aaas nervös inför provet, but i think i can made it! :D
Ikväll är det sm i partille bo hallen , min kära pojkvän och hans lag spelar och är tippade vinnare, men man ska inteta segern i förskott. ska sova själv ikväll så skriver jag då.

LOVE

tisdag 16 mars 2010

dejt på g


dags för kudden snart, lovade den att somna i tid idag, men som vanligt blir det sällan tidigare än tolv. det är riktigt illa faktiskt. idag har det bara varit en sjukt lång och seg skoldag, men utan mina pärlor till vänner i skolan hade jag omöjligt tagit mig igenom det, det är faktiskt på grund av dom jag gör det.. hade betygs samtal i estetiskt verksamhet idag (datorhantering typ) och jag ligger på MVG i det, såååååå jävla härligt verkligen.

nu ligger jag själv i min säng. när man är van vid att alltid somna med någon som håller om en, någon som pussar en godnatt och någon att ligga och små prata med innan man somnar, så skär det riktigt rejält när man inte har någon brevid, marcus är hos linus. kul för dom, tråkigt för mig. men har något att se fram emot, imorgon! jag tror inte jag kan sätta mig i en situation utan pojkvän just nu, man tror inte att det ska vara så jobbigt att vara singel efter ett långt förhållande, men för mig skulle halva min vardag vara borta, en pojkvän är alltid en stor del av livet.

imorgon skriver jag igen, slutar halv tolv imorgon och ska sitta i skolan och plugga i typ två timmar, där får jag iallafall någonting gjort. men bye ladies and gentlemen ;)

kudden är ledsen, den behöver sällskap, så jag och min nyduschade blöta hår ska ge dig vad den vill ha.
imorgon är en ny dag, skriver då. pusselipuss babes


världens bästa, jag kan inte vara utan dig!




sitter i skolan nu, kan inte sluta tänka på min baby.
det finns inget värre än att skiljas som ovänner med dom man älskar mest, det är verkligen det värsta som finns. jag saknar dig till 1000!
1 år snart, en vecka kvar. mitt bästa, ABSOLUT bästa år ever!

jag älskar dig mest

the best of the worst

skrev bara kort sist gång, hade inte mer tid än så ..
i vilket fall som helst så tycker jag vinnaren är sjukt, hon är duktig och hade en hyffsad låt och så , men om man tänker på startfältet vi hade i finalen, det var löjligt mycket bra låtar, nästan bara, så vinner hon, typ den sämsta av dom bästa?
om alcazar hade gått till final och sen till OSLO , hade dom kommit sjukt bra till där!
dom senaste tre åren har vi kommit på 18 plats, 21 plats, och 18onde igen..

får väl bara hoppas på att det blir under 25 nu iallafall.
pusssssi

måndag 15 mars 2010


"DET ÄR DET STÖRSTA SOM HÄNT MIG"


Hon låg pyrt till när de utländska jurygrupperna la sina röster. När de svenska städerna fick säga sitt såg det bättre ut.

När svenska folket röstade vann hon.

– Oj, det känns fantastiskt!, utbrast hon i programmet.

SVT väntade in i det sista. Men med 132 poäng tog kvinnan med skorna hem tävlingen.

Efter en rafflande omröstning vann slutligen Anna Bergendahl Melodifestivalen 2010.

Och så brast hon ut i tårar i sändningen.

– Oj, det känns fantastiskt – tack så hemskt mycket! Det är det största som har hänt mig, utbrister hon i programmet.

När Aftonbladets reporter Torbjörn Ek kommer fram till Anna skriker hon rakt ut:

– Åh, herregud!

– Jag kan vara den lyckligaste människan på jorden. Det här är det största som hänt mig. Jag satt och hoppades in i det sista att de röstat på mig.

Hur ser du på Norge-finalen?

– Vi ska ta dem nu, det är dags för Sverige och det ska bli skitkul att åka till Oslo. Jag ska ge allt, säger Anna Bergendahl.

– Anna är i chocktillstånd och det är jag också. Men vi ska äta lite och dricka rödvin, säger låtskrivaren Bobby Ljunggren om hur han ska fira segern i kväll.

Anna, du hade ju lite problem när du skulle öppna skumpaflaskan sist, det var ju din första, hur går det ikväll?

– Ja, jag har övat lite sen sist. Så ikväll ska det nog gå bra. Nu blir det fest och jag önskar att jag kunde ta med hela Sverige på efterfesten. Jag är så himla glad och tacksam, säger Anna Bergendahl.

fredag 12 mars 2010

dejta kudden




nu väntar sängen! ska kolla på sveriges värsta bilförare med marus nu, och imorgon ska jag upp med tuppen för ska spela min första match på år och dagar! skriver imorgon och berättar hur det har gått, sen taggar jag givetvis för melodifestivalen finalen imorgon.
SKAM PÅ DOM SOM MISSAR DET, FYYYYY!

aja, nattinatt!
puss och kram!

melodifestivalen,











Lägg till bild
alla klagar varje år över att vi bara har dåliga bidrag i svenska melodifestivalen, även jag.
jag har gjort det även i år, visst det har varit dåliga bidrag med. men jag tror detta året är första året på lääänge som det nästa BARA är bra bidrag med i finalen, vem tror ni vinner?

1. You’re Out Of My LifeDarin


2. Jag vill om du vågarPernilla Wahlgren


3. We Can Work It OutAndreas Johnsson

4. Kom - Timoteij

5. HollowPeter Jöback

6. UnstoppableOla

7. I Did It For LoveJessica Andersson

8. Keep On WalkingSalem Al Fakir

9. This Is My LifeAnna Bergendahl

10. ManboyEric Saade


så här jag tror jag! :

1. Darin- You´re out of my life

2. Pernilla Wahlgren- Jag vill om du vågar

3. Eric Saade - Manboy

4. Ola- Unstoppable

5. Anna Bergendahl- This is my life

6. Salem al fakir- Keep on walking

7. Jessica Andersson- I did it for love

8. Kom- Timoteij

9. Peter Jöback- Hollow

10. Andreas Jonsson- We can work it out


torsdag 11 mars 2010

TOP 7, PARFYMER!

etta på listan är escada parfymen moon sparkle, det finns ingen bättre doft. love it!
tvåa är en parfym jag inte alls trodde på, elisabeth arden´s parfym PRETTY, fick den av marcus.
ett måste i sommar, it smells wonderful!
trea, också escada. fast denna är den nyaste, ocean lounge. en riktig sommar doft, hur fräsch som helst!
britney spears, funkar alltid! denna kom efter den rosa, och efter denna kom den röda. denna heter iallafall fantasy precis som den första. den funkar för alla, alltid! hur god som helst
Paris hiltons parfym heirless, det är nästan bara hon och britney som lyckats riktigt bra med sina parfymer. den är sjukt god iallfall, luktar dock inte så länge på. men en dröm när den väl luktar!
har alltid varit min favorit, och jag har aaalltid haft den också! har typ alltid varit "min" doft. men det har kommit för många som slår denna nu. men kommer ändå alltid vara en favorit ;) britney spears fantasy, rosa.

ESTE lauder, beyond paradise. mammas parfym, också jätte fräsch.
men får en sista plats ändå ;)

onsdag 10 mars 2010

vem bär den bäst?

vem bär den bäst, haidi pratt eller heather graham?

vem bär den bäst, christina aguilera eller fergie?

vem bär den bäst?

glamourama, that´s love!


Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni- ni är mina gudar!

jag äääälskar glamourama, älskar! klart man blir avundsjuk på deras flotta liv, men ibland får man dra tummen ur och känna lite lyx för andras skull ;)
dom är så sköna, skrattar hela tiden, festar dag ut & dag in, dom är dessutom inte snorrika, verkligen inte, men dom är GLAMOURÖSA! dom kan lägga 15 000 på en väska, för att iallafall verka rika, så dyra kläder/accesoarer och myyycket alkohol!
det är ju livet alla vill leva, så nu ska jag kolla lite som jag har missat.
kolla på det här.

skriver sen. kyssen

höjdpunkt!


det finns inget skönare än att komma hem ifrån skolan och bara ligga hemma. idag slutade jag halv tolv, skulle egentligen gå med linnéa och jonna till stan, men där slösar jag bara massa pengar, sen är det verkligen höjdpunkten för mig att komma hem till min säng, sitta vid datorn i sängen och ha på MTV vid sidan om, nu frossar jag i kakor också, jag är på topp!
snygg bild förövrigt, jag bjuder på den helt gratis!

puss snyggingar, skriver senare (förlåt för jätte,jätte dålig uppdatering, men har verkligen haft full rulle 24/7 ett tag nu, ska bättra mig! )


tisdag 9 mars 2010

love in first sight


i snart ett år har jag haft äran att få vara din, din och ingen annans!
du vet allt vad vi och vårat förhållande gått igenom, vi klarar oss igenom allt!
du är den perfekt killenm har aldrig innan trott på att det finns en livs kärlek, men jag vet att det är så nu! för du är min livs kärlek, och jag vill aldrig förlora dig marcus!

vi ska dela våra liv tillsammans. du är mitt allt

förlåt för allt!

lite bilder från fredags