fredag 28 maj 2010

happy ending!

efter
före
efter
före
före
efter

har gjort bilder på estetisk verksamhet, gjort om bilder.




skolan är slut, snart iallafall. och jag har inte någonting kvar. känn känslan, INTE NÅTT!
jag behöver inte gå på alla lektioner, jag behöver inte plugga, livet leker. nämen det är skönt, nu förstår man hur mycket det lönar sig att plugga i tid när man väl kan och ska, att få klart allt i tid. igår fick jag mina betyg i stylist,
ARL- mvg
HNT- vg
HNK- vg

jag är nöjd, jag kan inte vara något annat. vi har två år kvar också, fan va jag ska vara seriös i skolan nästa år, hela året och inte som detta året bara i slutet.



nu ska jag till skolan, exakt precis i tid för vi börjar exakt nu, 08.30.
jag hinner säkert, ska bara ta på mig och sen åker jag ;)

pusselipuss

onsdag 26 maj 2010

luck

ååååh va gott, gjorde smoothie med mina bröder idag, hur gott som helst.
-isbitar
-vanilj yougurt
-hallon/blåbär, frusna.
-apelsin juice


yummmiiie!
nu har jag äntligen fått reda på alla nationella, det gick super bra och jag kommer gå ut med alla över ig ;) alla vg och uppåt förutom i två ämnen, härligt.
när skolan går bra rullar hela livet på känns det som ..
idag har jag varit och tagit passfoto, fick se det och j***** va fult det blev, såg jätte stirrig ut verkligen. men allt är bättre än mitt gamla så ..

efter det var jag och åt tvårätters middag på jensens, kyckling, potatis och favoritsås till huvudrätt och chokladmousse med apelsin sorbet till efterrätt. vet att det saftas i munnen på er.

nu ska jag in i duschen sedan åka ner till min käraste igen.
på återseende. PUSS!

onsdag 19 maj 2010

JAAAAAAAAA, sooool!



äntligen, som vi har väntat..
det är sol idag, men fan de gick till överdrivt asså.. så varmt behöver det ju faktiskt inte vara!
jag svettades som en gris idag trots att jag var väldigt tunnklädd, men man ska vara glad för dom små solstrålarna vi faktiskt får på oss..

nu ska jag snart ta bussen till allum och träffa min bästa victoria!
vi ska väl fika, det blir väl fika ur soptunnan med tanke på att jag är fattig men vi löser det alltid! det blev ett kort inlägg, skriver nog ikväll för ska inte sova hos marcus då och har dessutom inget plugg, sååååå jävla skönt..

PUSSELIPUSS

tisdag 18 maj 2010

new day

nu blev jag dålig igen, men det går upp och ner. jag har iallafall inte lagt av totalt ;)

idag börjar jag tolv, och självklart vaknar jag kvart i åtta, SJÄÄLVKLART.
efter ett tag blev det tråkigt att ligga uppe och vara helt tyst för att inte väcka min kära, så jag putte lite på honom för att han skulle vakna. inte det smartaste draget från min sida kanske, för han& hans morgon humör är inte det bästa. få hoppas att han har somnat om nu, vågar inte lägga mig i sängen så sitter i soffan. men snart blir han glad och gullig igen ;)

får spela bubble trouble fram tills jag ska dra till skolan klockan elva nu då, haha.
jag har dessutom blivit väldigt dålig på att lägga in nya självtagna bilder.

så det ska bättras.
hörs sen, pusselipuss

lördag 15 maj 2010

jag vill ha dig igen

jag tror inte många vet vad rädsla egentligen är, på riktigt!
att vara rädd för att förlora nästan hela ditt liv, det hänger på en tråd.
då är man rädd, det är rädsla. att vara i ett läge där man inte alls kan påverka någonting.
livet hänger på en skör tråd och du kan inte göra någonting överhuvudtaget, orden bara flyter på nu. jag har allt i huvudet, allt på tungan, behöver få ut vartenda ord. jag har aldrig älskat någon annan på detta sättet förut, jag har aldrig älskat någon annan förut, du förstår precis vad jag menar.
jag är en ny människa, en bättre människa. jag har varit så dum, jag har gjort så mycket fel. men om du bara hade kunnat se in i mig och se hur jag känner, hur mycket jag hatar mig själv för det jag gjort så skulle du förstå.
de värsta en människa kan säga till en annan människa är; jag vill inte älska dig.


jag älskar dig så mycket att jag inte kan föreställa mig ett liv utan dig.
jag skulle inte ha ett liv utan dig.
det måste tyvärr gå så här långt för att man ibland ska förstå, men jag tror att du
någonstans innerst inne vet att det bara finns du för mig. att jag ångrar allt så innerligt och att jag hatar mig själv för
det jag gjort.
du är det bästa som någonsin hänt mig. snälla, förlåt mig.
jag gör allt för dig, jag gör det.
du är det bästa& vackraste jag har. snälla, ge mig en chans.
jag ska inte sumpa den, jag vill verkligen att det ska vara vi för
har aldrig hänt mig något bättre än det.

tack för att jag får vara en del av dig, det betyder verkligen mest för mig.
du är luften jag andas, och utan dig fungerar inte jag.

jag älskar dig, idag imorgon & föralltid.

(tummis på det, det är och förblir våran tummis!)

fredag 14 maj 2010

kärlek är min drog!

jag tror inte jag skulle fungera om inte jag hade kärlek runt mig hela tiden, vänner familj och världens bästa pojkvän. det är helt sjukt. trodde aldrig att känslan av att vara världens käraste skulle vara så här. det blir nästan så att det blir jobbigt, jag är liksom beroende av att vara nära marcus hela tiden för att det inte finns något bättre än hans kärlek. vet inte varför jag skriver detta, men kom bara på det nu. det pirrade i magen när jag tänkte på honom, ska det inte bara göra det i början? jag är iallfall nykär varje morgon när jag vaknar, att veta att man har någon, det finns inget bättre. jag älskar dig marcus, det ska alltid vara du & jag, jag vill verkligen det. du är mitt förflutna, mitt nu och min framtid! du är mitt liv.


btw, nu ska jag när som helst ta moppen till marcus, där ska jag äta gooood mat, sen ska jag vidare till Joanna ikväll. girlsnight med några tjejer, det blir mysigt som fan. får inte vara allt för bakfull när jag ska spela imorgon, men det blir nog inte så mycket ;) (det brukar låta så)
sen ska jag sussa hos älsklingen, sen ska jag upp med tuppen imorgon och då blir det handboll. skönt med lite matcher instead for training. sooooooo boring!

nej, nu får jag rusa. ska fixa iordning mig. pusselispuusssss

torsdag 13 maj 2010

the last song

THE LAST SONG
detta var den sjukaste filmen jag någonsin sett, alltså sjukt bra film.
men jag har nog aldrig hört så många människor snyfta och gråta i samma rum på samma gång.
jag har aldrig lipat så mycket till en film.
jag skulle inte se den igen eftersom jag är jätte känslig mot sånt, men jag skulle defenitivt rekomendera den, helt klart.

sjukt bra, och VÄRLDENS ROMANTISKASTE FILM. asså verkligen hur söta som helst. sånna sjuka grejer som bara blir så perfekt på film, men man njuter av att kolla. sjukt romantiskt.

skulle bara säga det. KOLLA PÅ FILMEN!

morr´n!


godmorgon! hoppas allt är bra med er.
hade hoppats på lite bättre väder idag med icke då, samma tråkiga sverige väder som varje fucking dag.

pratade precis med min kära pojkvän som var ute på karisma igår, han slängde 700kr åt helvete, eller ah köpte sprit förmodligen, så idag mår han som han förtjänar ;)
har egentligen träning nu, men jag är smartare än att träna klockan tio på morgonen, och är inte 100% frisk och måste vila upp mig till helgen, då är det cup. utomhus, blir så sugen när jag tänker på vädret.

ska titta lite på scoobi doo nu, haha. sen ska jag duscha, äta frulle och göra mig iordning för att sedan åka med linda till ... jag kommer inte på vad det heter, och kolla på när victor och marcus spelar fotbollsmatch.

så jag kan skriva ikväll, ska förhoppingsvis sova med min älskling då.
pusssssssss:)

tisdag 11 maj 2010

fuck

är så himla trött nu, det är sent som fan och jag måste verkligen komma upp imorgon eftersom det är nationella prov i matte a. snopp tycker jag om det.

så natten väntar på mig, men skriver om dagen imorgon. lycka till allihopa

LOVE

måndag 10 maj 2010

love you monday

ser så jäkla härligt ut på bilden, bara gå ut och löpa lite. men satan vad jobbigt det är alltså. nu cylkade jag iofs men det är lika jobbigt det om man tar i till 100%.
men nu är jag hemma, har städat lite i rummet och sitter nyduschad och kollar talang, så härligt. nu ska jag snart pallra mig till bussen och sussa hos marcus inatt, han har lovat mig massage! såååå mysigt. finns verkligen inget bättre än att somne brevid sin bebbe!

imorgon är det skola som vanligt, sen träning. ååh, tråkig dag verkligen.
men kanske skriver ikväll, annars skriver jag imorgon. men nu får ni hålla er uppdaterade, nu är jag tillbaka och då går det undan ;)


pusselipuss

inget utan liseberg!

på fredag ska jag på liseberg, som jag har längtat efter det. har funderat på att köpa guldpass men betalar hellre åkpass varje gång än att bli mobbad i ett helt år ;)
men fan va kul det ska bli, får ringa runt och fråga om sponsorer för är redigt fattig nu!

nu ska jag snart hem med linda, skobba lite och sedan plugga rumpan av mig med linda.

PUUUUSSSSSS

som ni har längtat!


yeeeaah, i´m back! visst har ni varit inne och kollat varje dag och bara väntat på att jag ska börja uppdatera igen?

jag kände verkligen att jag inte var någon blogg människa till slut. det gick typ så långt att om det gick en dag utan att jag uppdaterade min blogg så fick jag panik. jag blev typ beroende och var tvungen att uppdatera hela tiden. så jag kände verkligen att jag var tvungen att ta en liten paus.

nu är det så löjligt mycket i skolan också, det sista så slänger lärarna alltid in allt på en och samma gång. träningen har dratt igång igen, LÖPTRÄNINGEN.
får alltid ont i magen typ två dagar innan jag ska ha löpträning men nu cyklar jag varje gång, 26 km med linda. jag är sjuk, jag vet .. men konditionen behöver lyftas.

va skönt det känns nu, bloggen är gladare än någonsin och jag känner mig helad igen ;)
skriver senare, pusselipuss