fredag 24 december 2010

dopparedagen







älskar känslan av att vakna upp på julaftons morgon och veta att det är julafton, öppna morgonpaket och äta god julfrukost. <
vaknade upp i åsa, kungsbacka idag. Vi gick upp, åt frukost. alla gjorde sig fina och klockan 12 tog marcus på sig tomtedräkten och la klapparna i säcken. Han delade ut alla till sina syskon, sedan kom han upp efter ett tag, felicia märkte givetvis ingenting.

vi öppnade julklapparna som var kvar, av marcus fick jag en väska som jag själv valde ut och en tatuering bakom örat som han betalade för mig för ett tagsen. Av mig fick han en silverklocka och ett halsband i ett. fan att jag inte tog kort på det, fick bara ett dåligt. men han blev sjukt glad iallafall. sen fick jag trisslotter av pernilla och jens (marcus pappa och flickvän) och en bok som jag önskade mig som fan. DYNGKÅT OCH HUR HELIG SOM HELST. dom tyckte den passade mig, så jävla grymt. sen fick jag två biobiljetter av dom också.

sen åkte vi hem, jag var hemma vid två ungefär. då öpnnade jag paket hemma, visste att det skulle bli lite julklappar hos pappa i år med tanke på mamma och pappas skilsmässa, alltid mamma som har haft hand om alla julklappar. men jag fick 1500kr, en tatuering, en fön, örhängen och strumpor. Sen får jag mer den 30onde, då firar alla vi barn hos mamma, hon kan det där med julklappar. så önskar jag mig pengar och navelpiercing, hoppas hoppas!

hopaps ni får en bra jul, funderar på att gå ut snart. Ingen bryr sig om julafton mer än paketen, maten och kalleanka (som jag skiter i iofs..) så jag ska nog gå ut snart :D

godjul mina vänner. Kööööössss

söndag 19 december 2010

JAG VILL HA EN PÄLSJACKA



men tror det från vila passar mig bäst, heh...

känner verkligen nu att det ändå kan vara skönt att börja blogga igen, tror att det var bra att jag tog en liten paus från det och sedan fortsatte nu för nu är det verkligen kul igen. när det har hänt något, kan det vara skönt att skriva av sig, oavsett om någon läser eller inte är det super skönt.

nu sitter jag och försöker göra klart ett arbete som ska vara inne innan klockan 12 inatt, det går sådär måste jag helt ärligt säga. pausar ibland med lite kakor, tv, facebook, spel osv. det finns ju miljarder roliga grejer att göra i min lägenhet kommer jag på under tiden jag pluggar. men när jag inte pluggar önskar jag istället att jag hade något att plugga på, för då finns det inget att göra. men jag har verkligen jätte lite kvar, så jag ska ta tummen ur och göra klart det sen kolla filip och fredrik, my love of life! älskar dom.


ha de gött, haj (KÄRLEK)

tomten kanske inte finns trots allt..


hade tomten funnits hade han nog låtit mig slippa plugga över jullovet och hjälpt mig med det. det är ju fan hans högtid och han borde se till att folk bara fokuserar på jul och inte på skolan över jullovet, så nu har han sjunkt i mina ögon dessvärre ;)

blev ingen långt inlägg nu men jag måååste verkligen göra klart ett naturarbete som ska vara inne, innan inatt klockan tolv. ska är det emfinal på tvn samtidigt så det går nog inte så bra att plugga, och efter det kommer jag somna. ooj, märker nu att det ser mörkt ut för mitt natur arbete. men det är inte så jädra mycket kvar, så jag ska nog få klart det efter lite handboll och sömn. jag skriver ikväll igen om min morgondag, wooohoooooo.

kööööösss

lördag 18 december 2010

heidi från paradise hotel





herreguud, så socker söt. men kom på nu att hon är sjuuukt lika förra årets paradise hotel deltagare erika, eller?
lika i sättet också, tillbakadragna med ändå så charmiga, det är ju sånna tjejer killarna där inne faller för.
enda skillnaden är väl att det finns inga bilder på heidi där hon viker ut sig, som det tyvärr finns på erika.

inte för att jag tycker att det är något fel med att vika ut sig, vafan men får pengar och visar upp sin kropp som man förmodligen isåfall trivs med.. men dessvärre skapar det dåliga bilder av en från andra, för det är så våran värld är uppbyggd idag, inte visa vad man har. det är privat, det väljer man väl själv. men gud va jag pratar.
NU ska jag in i duschen, haha.

Kööööösssar

discobowling


woohoo.
jag älskar verkligen bowling, det är så grymt roligt om man gör det med rätt människor. ringde nyss och bokade in mig och fem andra tjejer på discobowlingen i valhalla ikväll klockan sex, så sjukt kul. jag elin, oddeby, jonna åhgren och matilda olsson. det blir roligt och roligare hade det blivit med alkohol på sidan om men ibland får man faktiskt klara sig utan ;)

efter bowlingen åker jag hem till jonna och sover där för att HALV NIO imorgon bitti åka till trollhättan och spela match, så tidskrävande med handboll men vi får hoppas att det är värt tiden imorgon. i onsdags åkte vi till karlstad i fem timmar med buss, och förlorade. det sved faktiskt.

nu ska jag ta en gooooooo dusch, eller ett bad kanske tom?
skriver sen igen. köööösss

tillbaka, igen...



ojoj, nu är jag tillbaka med bloggandet åter igen fast efter över ett halvårs pausande nästan. hade nästan glömt av bloggen, när jannike påminde mig igår och bad mig börja blogga igen. vi får väl se om dom intressanta händelserna och min tid räcker till för att jag ska fixa att blogga varje dag igen!;)

men nu räcker min tid inte till. ska åka och spela match i ANGERED, kul..
kommer in ikväll och skriver igen så ska jag försöka ta ikapp allt som har hänt, korta ner det med lite bilder och text. det blir kul !
pussss&kram

lördag 31 juli 2010

en vecka räcker..


nu har jag krökat konstant i snart en vecka. det är inte okej för idag vaknade jag upp och mådde inte alls okej. känns som att jag ska dö när som helst. igår var vi iallafall i kullavik, vi kungsbacka. skulle egentilgen bara bli vi tjejer i klassen för att det var så längesen vi träffades typ, men det blev lite fler folk, haha. typ par middag+ vi tjejer i klassen . men det va härligt att få träffa alla igen verkligen.

idag ska jag tyvärr kröka igen, får se om jag pallar. leila har 18års fest, får ju givetvis dra dit och fira henne men kanske inte behöver dricka mig så jätte berusad att jag inte vet vad jag heter. det blir nog en bra kväll trots allt, ska ligga i min säng så länge jag bara kan, sova lite och vila upp mig och sakna mitt hjärtegull. sen får jag väl pallra mig upp vid fem och vara hos leila vid 7 ..

eftersom jag ska ligga här hela dagen så kommer jag förmodligen blogga lite också ..
får se, lovar inget.

PUSS & SMEK

torsdag 29 juli 2010


tänk att saker kan vända så snabbt. från perfekt till ingenting kvar. förstår inte hur det kan hända. att huvudet funkar så, ena stunden är man dödskär i någon och i andra har känslorna försvunnit. undra hur många gånger i livet man kommer behöva uppleva det. har alltid sagt till mig själv att aldrig gråta över en kille, men det var svårare än jag trodde och det var dessutom inte bara en kille, utan min bästa vän. trots att man vet vad som kommer hända, finns det alltid ett hopp och jag tror aldrig man slutar hoppas, aldrig. ett en människa kan vända ens värld upp och ner så brutalt är helt stört.

visste att det skulle bli jobbigt att inte vara nära honom hela tiden, men så här jobbigt trodde jag inte att det skulle bli. känner mig helt tom, ingen att ringa och ingen som håller om mig, jag har ju 10000 människor jag kan ringa men denna människan var fan hela min vardag, mitt allt. men dag formades efter honom och likaså hans efter mig. vi var verkligen magneter, satt ihop. och nu, när man är ledsen kär och jävligt ensam så är ju huvudet självklart så korkat att det bara tänker på alla bra stunder vilket gör allt värre, eller inte värre men sorgligare. alla stunder man skrattar tillsammans till alla stunder man står och skriker och bråkar, även dom dåliga stunderna saknar man.

det värsta av allt är alla framtidsplaner, det kanske inte funkar att vara sjutton år och vara säker på att man vill leva med den man är tillsammans med, men det var så vi (iaf jag) kände. jag var helt säker på att jag kunde tänka mig min framtid med honom.
life is hard sometimes.

men, hur det än blir. om vi hittar tillbaka eller om det aldrig blir vi igen, kommer båda någon gång bli lyckliga.
det vet jag också, trots att det inte känns så nu.

lördag 17 juli 2010

aah, förlåt. men tiden för bloggen finns verkligen inte, knappt för datorn alls faktiskt. det är saker ett göra hela tiden. och det är ju iofs skönt. idag åker jag och mina älskade daamer till åhus, det ska bli så jävla skönt att komma hemifrån och bara vara iväg med mina favoriter och kanske tillochmed vinna cupen. glömmer typ handbollen där nere för allt annat är så kul.

marcus har sin fjärde dag i turkiet nu och jag håller på att dö. om fyra dagar kommer han hem, då får han sakna mig i tre dagar sen kommer jag hem, och då ska jag ha vääärldens bästa tid med honom. har aldrig varit så säker på någon som jag är på marcus nu, sjuk känsla att vara så tight med någon. han är min bästa vän och min pojkvän, kan verkligen prata med allt med honom. men eftersom vi har ett soppas nära och stadigt förhållande gör det saken mycket svårare när någon av oss åker iväg, för då är halva jag också borta. life is hard.

by the way har jag precis lärt mig ladda ner låtar, eller inte lärt mig men precis börjat våga. haha, behöver lite nya låtar till min nya mobil ;) hoppas jag lyckas införskaffa iphone snart, vill verkligen ha en samtidigt som jag vet att jag kommer tappa den samma dag.


bloggen ska börjas användas som en dagbok nu ist för en blogg, behöver skriva av mig ibland så kan vara skönt att göra det här.

nu ska jag packa det sista så hörs vi om en vecka. PUUUUUSSS! <3

måndag 12 juli 2010

long time ago.

jag har haft 10000 saker att göra 24 timmar om dygnet i typ två veckor nu. har verkligen inte kunnat prioritera bloggen det minsta. ska upp till kåsjön med lite folk nu men kan jag så skriver jag ikväll. har mycker att berätta. puusss

lördag 26 juni 2010

i´m home again!






hej solstrålar.
nu är jag tillbaka och faaaan vad jag har levt loppan!:D
en hel vecka borta från sverige och ni kan inte ana hur skönt det va. sol, hav, bad, utekvällar, alkohol, hotell & LYX.alla andra bilder ligger på face.
vi bodde i lägenhetshotell, skitmysigt. men första natten när vi kom hem klockan två och fick kämpa för att hålla ögonen uppe så kom vi inte i rummet och såg två äckliga kackerlackor krypandes på golvet. och det var ungefär det enda i världen som kunda få oss att vara uppe hela den natten när vi var så jävla trötta ;)

och, jag tatuerade mig där nere. hade inte planerat någonting men plötsligt säger mickis kompis där nerifrån att han kunde fixa sjuka priser om vi ville tatuera oss. så självklart ringde jag mamsen som till en början va skeptisk och nu är hon as glad, och avundsjuk. tre kinateckan i nacken, har aaaltid velat göra och jag älskar det. tro, hopp & kärlek betyder dom.
trodde inte på det innan när min kusin sa att man bara skulle vilja ha fler, men nu är jag fast, så jag och mamma ska gå dit så ska jag tatuera in en till grej, vad det blir återkommer jag med ;)

nu ska jag kolla på norska hollywood fruar. har äntligen börjat digga det lite faktiskt.
imorgon börjar jag jobba i i nio dagar framöver. gooooaaa pengar efteråt.
rolig jobb också, ska jobba med kineser och kenyaner som kommer hit typ, spela handboll med dom osv. NICE!:D

sovgott pussgurkor
/m

onsdag 16 juni 2010

så, nu lämnar jag.




detta blir ju det sista inlägget på ett tag. kanske ska ge marcus lösenordet så han kan gå in och uppdatera lite hur jag har det. annars kanske jag hittar någonstans där nerifrån också.
vilken hemsk morgon, vaknade halv fyra och kunde inte sova . halv sex vaknade marcus, vi höll om varandra i nästan en halvtimma. sen när vi skulle säga hejdå så kom tårarna. fy va jag grät, jag va så jävla ledsen. det går ju snabbt jag vet det men tänk om något skulle hända, jag har så konstiga tankar. nu har jag förberett med allt som går, alla små onödiga saker man inte behöver. men bättre det än att glömma något. men något som oroar mig är vikten på väskan, 15 kilo resebagage och 5 kilo handbaggage. kan bli svårt att hålla mig under den gränsen. det ser ut som att jag ska vara borta i 3 månader.

nu ska jag göra klart det sista sen åker vi till landvetter. hoppas sverige tar hand om er. ha världens bästa vecka.
love / mimmie

nu är mina naglar redo för resan iallafall.

söndag 13 juni 2010

åh så gott!






vem kan inte säga att detta ser underbart ut? hoppas nu bara vädret är på våran sida precis som på bilderna. jag ska steka, såååå mycket ;) ska bevisa för min skeptiska pojkvän att jag kan få lite färg minsann ;)

nu ska vi fortsätta kolla vm, först ska jag kolla kissies blogg, jag har fastnat lite för den nu. jag som lovade mig själv att jag aldrig skulle börja läsa hennes blogg ;)

skriver kanske sen. annars imorgon. PUSS

varför inte ta bort alla onödiga dagar ..

för detta har verkligen varit en sådan, en riktigt onödigt dag. iofs har det varit en skön dag, har sovit brevid marcus medans han har kollat på fotbolls vm. detta vm alltså, sååååå trött på det, REDAN? får inte kontakt med någon längre typ, alla sitter fast vid tvn.

nu är det match igen, tyskland mot några andra (så insatt är jag .. ) så den ska marcus kolla på. så jag gick iväg och köpte lite godig och dricka och fick också låna marcus dator nu så kommer nog sitta rätt hårt vid den ;)

tänkte lägga upp lite bilder på hotellet vi ska bo på sen. justde, har ju inte berättat. nu är redan bokad, det var det jag var inne och gjorde i stan igår. lämnade in en lapp med mamma och pappas underskrift så jag skulle få åka med. onsdag kvart i sex på eftermiddagen åker vi. 35grader ska det vara hela veckan. så lite färg ska jag väl försöka få.

skriver snart igen. PUSSSS

lördag 12 juni 2010




nu hinner jag bara skriva jätte snabbt för jag måste rusa in i duschen och också hinna äta frukost. men lägger upp lite bilder från en underbar kväll igår. skriver sen ska in till stan nu, berättar mer sen när jag kommer hem igen.


onsdag 9 juni 2010

matdag + 125 kg

MIDDAG PÅ JENSENS MED SYSTER

efterätt blev det också, chokladmousse med sjukt mycket grädde. mår magen bra av
men till på jensens blev det favvon potatis, kykling och favorit sås. mumma.
ett glas vin, busigt men mamma bjöd då är det ok ;)
mamma gjorde världens godaste räksmörgås som jag åt med farmor och familjen



för att summera dagen, efter skolan som slutade med att vi såg på american history x gick jag och mötte farmor i stan. efter det gick vi hem och åt hemmagjorda gode räkmackor, mums. när jag var som mättast ringde vicky och frågade om jag var på jensens med henne, och självklart var jag det eftersom jag hade en gratiskupong.

så nu är min mage mätt och belåten så det räcker i flera dagar.
nu ska jag kolla lite vänner, sen får vi se vart kvällen leder mig.

PUSS

måndag 7 juni 2010

finn fem olikheter,

ledsen för att ni får vrida på huvudet, men var bara tvungen att lägga upp denna bilden nu när jag hittade den på min mobil. skujt komiskt verkligen. så dessa/denna tjejerna/tjejen? i nordstan. helt sjukt var snurrig man blir. men sweet.

haha. dags att sova med min bebbe nu.
PUSS & GODNATT!!!!!!(L)

LOVECAKES!

kärleksmums, det var längesen jag bakade alltså. men nu blev det gjort, och ooooj så gott det blev också! men mycket att städa ;)
nu har jag ätit mig mätt trots att jag visste att det skulle bli världens godaste mat snart.
hemmagjorda köttbullar
hemmagjort potatismos
GRÄDDSÅS. ÅÅÅÅÅH
vad tänker jag med? men jag får fan försöka trycka i mig ändå. imorgon blir det skolan, halv nio brukar den börja men jag ber till gud att det inte börjar halv nio imorgon ;)

men nu ska jag
-Läsa Kissies blogg
-Läsa alla andra bloggar jag läser.
-äta världens godaste mat
-fixa lite i mitt rum
-ta moppen till älsklingen
-kolla på när min älskling äter upp min kärleksmums som jag ska ha med mig till honom ;)
-somna med han.
-SKOLA
- jag behöver inte fortsätta nu ;)

skriver imorgon. puss och godnatt :)

svenska mästare beachhandboll 2010

om jag skulle få välja på alla i världen, skulle jag välja beachhandboll med världens skönaste bruuuuudar! (H)
jag älskar det, man får rysningar av sig själv när man spelar i detta laget. finns inget bättre. igår var vi alla nere i helsingborg och spelade beachhandoll sm, gick obesegrade till finalen som vi vann rätt stort! love this.

skithärlig dag, sol och stranden. två nykomlingar också, josefine och amanda.



IDAG
idag har jag nästan varit ledig kan man väl säga, vi hade friluftsdag och skulle gå i skatås. men eftersom jag och linda var döda 10ggr om sen igår så tänkte vi banga. men ambitiösa som vi är så gick vi dit, dock lite senare och bara för att få korv men vi gick dit ;)
regnigt var det också, usch. skriver senare.

PUSS

lördag 5 juni 2010

på ica med min birdie




så här bra blev bilderna på mig och linda ungefär, superbraaaa!
nu har vi köpt fläskfilé, och dricka till ikväll. ska marinera köttet, och äta det hos sara som har köpt vitlöksbröd och potatissallad som vi ska ha till, mumma!
sen köpte jag plommon, nektariner och jordgubbsmilkshake tills imorgon. fan va roligt det ska bli alltså!
ska jag äta en snabbis sen får jag skjuts av linda ner till sara, så sover jag hos sara inatt så blir det en lång och förhoppningsvis vinstfull dag imorgon.

skriver snart. pussss

sommaren2010

varje sommar säger jag; denna sommaren ska bli den bästa!
men det har aldrig blivit så, men denna sommaren kännes jag bara att allt kommer bli så jävla bra. grillkvällar ute med världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. sol, alkohol, grill, underbart folk. det har liksom aldrig blivit av. men kolla bara på bilden, ser sjukt gött ut, och denna sommaren ska jag sitta brevid min darling.

yes, så får det bli. denna sommaren ska verkligen bli bäst.
har alla perfekta människor runt mig man kan önska. sommaren2010,
i look forward!


grillkväll

fick inga bra bilder på kvällen igår, men var iaf och grillade vid kåsjön igår kväll med linda victor och marcus. grillade korv och marshmallows, mysigt. dock höll inte våra pojkvänner med om att det
var lika mysigt men det var det helt klart;)

nu ska jag snart åka ner till ica med linda och handla lite för ikväll, sen kanske vi drar till triumf en sväng. vi ska vara hos sara några tjejer och grilla och ha det mysigt.
imorgon åker vi till helsingborg och är borta hela dagen, ska spela beachhandboll. kom tvåa förra året, sjukt härligt att spela nu verkligen .
hoppas vädret håller i sig så blir det ju perfekt, lite färg, lite bad och mycket handboll.
mmmhh, nice.
skriver innan jag åker sen.

PUSS

torsdag 3 juni 2010

turk

i come to you soon, honey!

TJATJAAAA

nu är jag hemma, efter en go, go löprunda. har sprungit i härlanda med laget men med tanke på mitt knä så springer jag själv. hade lite, pyttelite datakunskap kvar så tänkte att jag drar hem och gör det sista på det så kan jag hellre göra några armhävningar här hemma om det nu var det jag missade ..

nu ska jag bara äta snabbt, och sen ta min raketmoppe till mackieboy.
vi ska ta igen några avsnitt vi missat av halv åtta hos mig, sen ska vi mysa och somna med varandra. the best ever!

imorgon hoppas jag på att grilla med någon/några i härlanda. får se hur långt dom planerna når.
måste kila. skriver imorgon. nattis!


sex and the city!- looove

jag var på sex and the city igår med syster. jag förstår verkligen inte hur kritikerna kunde ge denna filmen dålig kritik? det var verkligen den bästa filmen jag någonsin har sätt! iofs gr kritikerna på handling, och den var väl kanske inte så bra, jag vet inte för jag tänkte inte på det, tänkte bara på dom. alla är såååå sjukt bra skådespelare, dom lever drömlivet och dom är snygga all the time! jag levde mig verkligen in i allting när jag kollade, bara önskade att jag också får ett sånt liv, åh! den har allt, kläder, mode, lyx, sex, pengar, kärlek. ALLT!

så kolla på den, helt klart den bäästa filmen.
skriver sen. puss

mh, det går bra nu!


för inte längesen alls mådde jag verkligen bajs, inte bara i skolan utan hela tiden. för då gick det åt helvete för mig i skolan, ingenting gick som jag ville verkligen, och när en så stor sak som skolan som faktiskt tar upp en stor del av livet går dåligt, så går det mesta dåligt.
men sen kom datakunskapsprovet som jag fick mvg i, jag behövde verkligen den knuffen. för efter det så började jag tro mer på mig själv, och allt började gå uppåt. alla lärare har sagt till mig att jag har börjat ge nu i slutet, det var det som gjorde mina betyg.
nu fick jag mvg på dataprovet, mvg i miljö och säkerthet och mvg på mitt repotage.

loooove it!

min smoothie

Lovade ju att lägga upp bild på hur den såg ut, smoothie jag gjorde och påsen mamma köpte. Den var god men helt ärligt, den jag själv gör är 1000 grr godare. det har jag ju redan skrivit i ett tidigare inlägg hur jag gör. sjukt god verkligen..

skulle bara skriva det, pusselipuss

onsdag 2 juni 2010

godmorgon lillördag!

sååå,, nu sitter jag hemma i marcus säng och gör ingenting. försöker fördriva tiden typ ..
han åkte tidigt imorse, han tog min moppe eftersom han missade bussen, -.-

nu ska jag snart pallra mig ner och äta frukost, efter det tar jag bussen hem och möter upp min bror och ska med honom till tandläkarn. (får 100kr för det, därför gör jag det) ;)
efter det ska jag duscha, göra mig i ordning och sedan ikvälkl vid 18.00 ska jag och systra mi gå på sex and the city 2. såååå nice!:d

ska bli bättre på att ta kort nu, har elin roses gamla telefon och den har 5.0 mp, så ska ta lite mer kort.
jag har föresten blivit smoothie besatt, det är sant. efter jag drack det hemma och gjorde det själlv för inte så längesen har jag gjort det typ varje dag. nu har mamma köpt hem något konstigt , smoothie påsar eller nått. tar kort på det sen och visar hur det blir ;)

nepp, nu blir det frukost, pussssssssss

fredag 28 maj 2010

happy ending!

efter
före
efter
före
före
efter

har gjort bilder på estetisk verksamhet, gjort om bilder.




skolan är slut, snart iallafall. och jag har inte någonting kvar. känn känslan, INTE NÅTT!
jag behöver inte gå på alla lektioner, jag behöver inte plugga, livet leker. nämen det är skönt, nu förstår man hur mycket det lönar sig att plugga i tid när man väl kan och ska, att få klart allt i tid. igår fick jag mina betyg i stylist,
ARL- mvg
HNT- vg
HNK- vg

jag är nöjd, jag kan inte vara något annat. vi har två år kvar också, fan va jag ska vara seriös i skolan nästa år, hela året och inte som detta året bara i slutet.



nu ska jag till skolan, exakt precis i tid för vi börjar exakt nu, 08.30.
jag hinner säkert, ska bara ta på mig och sen åker jag ;)

pusselipuss